-->

Πέμπτη, Ιανουαρίου 06, 2011

Τα 10 καλύτερα gadgets για το 2011

10.BlackBerry PlayBook

 


Το BlackBerry PlayBook έχει πάχος μικρότερο από 1,27 εκατοστά, βάρος 400 γραμμάρια και οθόνη με διαγώνιο 7 ίντσες. Αντλεί την επεξεργαστική του ισχύ από έναν διπύρηνο επεξεργαστή με χρόνο κύκλου ρολογιού 1GHz. Τις δουλειές του λειτουργικού συστήματος αναλαμβάνει το BlackBerry Tablet OS που υποστηρίζει «αληθινή συμμετρική πολυεπεξεργασία». Μαζί υποστηρίζουν την απρόσκοπτη εκτέλεση εφαρμογών στον ίδιο χρόνο σε μια οθόνη αφής που «ανταποκρίνεται τάχιστα».
Το λειτουργικό της RIM υποστηρίζει το Adobe Flash Player 10.1, Adobe Mobile AIR και την HTML5 και ως εκ τούτου επιτρέπει την πρόσβαση σε όλα τα σάιτ, παιχνίδια ή άλλα media στο Web. Όπως επισημαίνει η RIM, μέχρι τώρα οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων προσπαθούσαν να γεφυρώσουν τους δύο κόσμους και να φέρουν στα κινητά περιεχόμενο από το WWW που ήταν φτιαγμένο για μεγάλες οθόνες. Αυτό το κενό δεν υφίσταται πλέον με τα tablet. Εντούτοις, η σύνδεση στο Ίντερνετ θα γίνεται έμμεσα, μέσω ασύρματης δικτύωσης Wi-Fi ή μέσω σύνδεσης Bluetooth με το BlackBerry. Η υποστήριξη δικτύων κινητής τηλεφωνίας 3G και 4G προγραμματίζεται για επόμενα μοντέλα του PlayBook, δεν θα υπάρχει όμως στο πρότυπο.
To PlayBook έχει κάμερες στην μπροστινή και την πίσω πλευρά HD για τη λήψη βίντεο και συσκέψεις με βίντεο που μπορούν αμφότερες να καταγράφουν βίντεο σε υψηλή ανάλυση ταυτόχρονα. Το tablet της RIM έχει επίσης θύρα εξόδου HDMI για την σύνδεσή του με τηλεόραση. Υποστηρίζει στερεοφωνικό ήχο και έχει έναν media player «που ανταγωνίζεται τους καλύτερους στην αγορά».

9.Kindle 3

 


Αναβαθμισμένη στο νέο Kindle είναι και η εσωτερική του μνήμη, η οποία είναι πλέον διπλάσια από του προκάτοχού του, στα 4GB, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα αποθήκευσης έως και 3.000 βιβλίων σε ηλεκτρονική μορφή. Διπλάσια είναι, επίσης, η αυτονομία της μπαταρίας, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και ένα μήνα με μία και μόνο φόρτιση.
Επιπλέον, η Amazon ανακοίνωσε ότι έχει πραγματοποιήσει αναβάθμιση στο firmware της συσκευής και πλέον οι σελίδες γυρίζουν 20% ταχύτερα, ενώ υποστηρίζονται περισσότερες γραμματοσειρές και Unicode χαρακτήρες.

7.Ultrasonic Touchless Input technology

 


 

6.Sonos S5 Zone Player and BR100 ZoneBridge

 

 

 

5.MintPass tablet


 

4.Logitech Harmony One universal remote

 


3.Apple iPhone 5

 


2.PlayStation Phone by Sony

 

 

1.ElectroHub

 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...